Kontakt Telefon: +381(0)11/7835-471 Mobilni: +381(0)64-4433-003 +381(0)63-8468-299

Kako da kupim?

Gume možete kupiti naručivanjem putem naše interent prodavnice. * EPM ( Elektronsko Prodajno Mesto)

Samo registrovani korisnici mogu da kupuju gume. Registruj se ovde ili ako ste već registrovani ulogujte se ovde sa vašim korisničkim imenom i lozinkom.

Cela nabavka potrebnih Guma, sastoji se od 4 (četiri) ili  5 (pet) koraka:

1. Registruj se ovde ,(uneti osnovne podatke)

2. Odaberi Gume i Poruči, (u Pretraživaču ili Akciji)

3. Prijem Predračuna , ( na vašu e-mail adresu , Verifikacija porudžbine snaše strane)

4. Uplata Predračuna , (uplatom ili plaćanje Kuriru pri prijemu na vašu adresu)

5. Preuzimanje i Montaža Guma, ( U jednom od ovl. servisa u Beogradu u zakazano vreme).

Kada se Registrujete , klikom na posetu sajtu u gornjem levom uglu Gume Dedra „uđete“ na sajt,  Prvo izaberete dimenzije gume koje vam trebaju i Količinu, kao i Lično ili Pouzećem. Zatim prostim klikom na kupi naručili ste gumu i čekate odobrenje od administratora za potvrdu. Kada vam se odobri kupovina u najkraćem mogućem roku dobijate predračun na vaš e-mail ( Verifikacija Porudžbine) koji ste uneli pri registraciji.

Kada po predračunu izvršite plaćanje dobijate račun i garanciju na vaš e-mail. Uz plaćeni predračun dobijate  gume putem AKS Express ili City Express kurirske službe na vašu adresu (Koju ste uneli prilikom registracije) i uz gume dobijate garantni list i račun,(original) poštom na vašu adresu. Dostava guma se naplaćuje! i zavisi od lokacije i težine guma. A kada direktno kupujete preko naseg sajta i izvršite uplatu u celosti a pre dostave guma, sama dostava se ili računa u cenu ili je vrlo povoljna. Kada plaćanje Guma vršite preko kurira, tada i dostavu Guma plaćate kuriru u celosti. (pun iznos, bez popusta od 50%na dostavu). Cena se obično obračunava od strane kurirske službe u kg. po težini paketa ili same gume.

Ova napomena(o dostavi guma) nevaži samo kada su na snazi Akciske ponude o besplatnoj doistavi guma na adresu i tada je dostava BESPLATNA!, ili kada se Akciski ponudi jedinstvena cena slanja guma po komadu ili paru i to do datuma trajanja Akcije (npr. 150,din/kom)

Na teritoriji grada Beograda možete lično da preuzmete Gume uz besplatnu montažu i balansiranje ili demontazu-montazu i tubeless ventil ili montazu guma i besplatno punjenje guma azotom u zavisnosti od meseca kupovine kada je  Akcija/Besplatno za vas! ili Akcija / Povoljno za vas!   na snazi. (sa jedinstvenom cenom cele usluge) u toku, u ovlašćenim servisima : ( http://gumededra.com/lokacije) sa kojima sarađujemo, po uplati predračuna, uz obavezno zakazivanje vremena posete servisu za montažu guma (radno vreme servisa od 08h do 19h). Naprimer: Porucili ste 2 gume , dobili predračun za plaćanje na vaš e-mail, uplatili ste gume istog dana po predračunu, tada nas možete pozvati ili poslati e-mail i zakazati montažu guma.,ako to i neučinite zbog vaših obaveza, mi vas kroz najkasnije 24h od uplate pozivamo ili šaljemo cirkularni e-mail sa obaveštenjem da smo primili vašu uplatu, sa Potvrdom Uplate i da od tog dana mozete doći da preuzmete gume tj. na montažu guma, na adresu servisa, i iskoristite povoljnost usluge montaže. Račun i garanciju za kupljene gume (original) dobijate na licu mesta uz dostavljene gume (obično zalepljen na jednoj gumi u pvc koverti) ili poštom na vašu adresu. Za Hitnu nabavku, dovoljno je samo telefonom ili e-mailom izvršiti proveru raspoloživosti količina za hitnu nabavku! Isto tako mozete dobiti Gume i na vasu adresu(teritorija grada Beograda), ako kupujete gume unapred za određenu sezonu , koje nećete odmah montirati na vaš auto, već čekate sezonu, a kupili ste, jer je tada guma na Akciji povoljnija.

U praksi se obično Potvrda Uplate dostavlja na vaš e-mail isti dan ili par sati po vašoj uplati i tada vam se i zakazuje vreme montaže i preuzimanje Guma. ( što u vremenu ne prelazi često ni 24h od vaše uplate i porudžbine). Mi se ovim načinom dostave i preuzimanja guma, Ograđujemo kada je sezona u jeku ,veća potražnja, tako da možemo da kroz 24h isporučimo uplaćene gume. Ili dodatno vreme koje je nama potrebno da za vas nabavimo specifičnu dimenziju guma ili model ili vansezonsku gumu.

Firme kao pravna lica sa cele teritirije R.Srbije mogu nabaviti Gume direktnom nabavkom kupi ili telefonskim putem i platiti virmanom po dobijanju Predračuna na e-mail ili faks. Ostali uslovi o montaži ili dostavi važe kao i za fizička lica.

Korisnici koji nemogu da pokrenu ovakav sistem naručivanja uvek mogu telefonskim putem zatražiti pomoć ili neko objašnjenje u vezi naručivanja i kupovine (0d 09h-19h) na neki od navedenih brojeva i naručiti potrebne gume, uz obavezu ostavljanja adrese i licnih podataka (ime, prezime, telefon..).

Telefoni za informacije Možete nas  kontaktirati  na telefone:  od 09h-17h na Telefon:+381(0)11/7835-471 ; od 09h-19h na Mobilni: +381(0)64-4433-003 ; Mobilni 2: +381(0)63-8468-299

SMS info Možete se brzo i lako informisati o Gumi koja vas interesuje , Ceni, Količini, AutoServisu , gde bi se guma montirala,Slanju guma na Adresu. Potrebno je da nam pošaljete Upit Dimenzije i Količine za Gume na broj +381(0)64/4433-003 , u vidu kratke SMS poruke ili Viber poruke, i mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti SMS-Viber porukom ili vam Poslati SmernicePredračun za uplatu, na vaš broj. Validnost smernica za nabavku guma traje do 24h od dobijanja SMS ili Viber poruke na vaš broj.

Plaćanje možete izvršiti kao Registrovani korisnik, na više načina: Po dobijenom Predračunu na vaš e-mail ili Fax za odabrane Gume. Uz obavezno unošenje Broja Predračuna u nalog za plaćanje (poziv na broj npr. 45341).
- Opštom uplatnicom(na šalteru banke ili pošte za fizička lica)
 
 
 
Opštom uplatnicom (na šalteru Banke ili Menjačnice ili Pošte za fizička lica)
  -E-Banking-om (za fizička lica)
 - Mobi Banking-om ( za fizička lica)
 -Virmanskom uplatnicom (za preduzeća, pravna lica)
- E-Banking-om za pravna lica
- E-Banking-om (za preduzeća)
- Gotovinski preko kurirske dostave ( AKS Express i City Express)
   ;  

- Nabavka Guma putem ostavljanja Depozita ( kapare) u servisu ( nabavka traženog modela guma za kupca)

- Kombank Mobi m-Bank

Meni najbližaKombank mBank

- m-Bankar ProCredit Bank

mBankar ProCredit Bank Srbija
  – MobiBankPŠ-Banka
-BancaIntesa Mobi
(za fizicka lica putem mobilnog telefona sa Android operativnim Sistemom)
- Uplatom Avansa do 90 dana (uskoro)